Produkter

Våre produkter

 

Vi leverer spillerdrakter, overtrekkstøy og annet profileringstøy slik klubben vil ha det. Materialene vil variere noe, avhengig av bruksområde, men de fleste produktene leveres i kunstfiber med høy teknisk kvalitet. Noe av tøyet, slik som spillerdraktene, kan bli utsatt for ganske røff behandling, så vi sørger for at både stoff og sømmer tåler en støyt.

 

Klubbfargene er viktige med tanke på tilknytning og gjenkjennelse. De som samarbeider med oss er ikke henvist til å velge fra en standard kolleksjon der vi har bestemt farger og design. Vi leverer draktsett og overtreksstøy i klubbens egne farger og selvvalgte design, slik at hver klubb kan framstå med en unik identitet. Velg mellom komplett draktsett, bare trøyer, korte eller lange ermer. Valget er fritt!

 

Vi har også en standard kolleksjon med mange fine modeller. De som foretrekker det, kan naturligvis velge tøy fra denne kolleksjonen. Vi skiller ikke mellom drakter til håndball, fotball og volleyball. Om det er spesielle ønsker mht tilpasning, vil vi i de fleste tilfeller ha mulighet til å gjøre de nødvendige justeringene. Nedenfor presenterer vi noen av våre standard modeller i ulike farger. Her kommer det mer etterhvert.

 

Payment methods

BANK

Copyright @ All Rights Reserved.